E-logger | Manualer | Forum
Loggerforum - supportforum
2022-10-07 07:12 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Forum   Hjälp Sök Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]
  Skriv ut  
Författare Ämne: Loggersoft hittar inte givare  (läst 3714 gånger)
Andreas
Administrator
*****
Antal inlägg: 3625


Visa profil
« Svara #15 skrivet: 2022-01-14 08:07 »

Hej!

Det låter som vi kan utesluta problem i windowsinstallationen. Men vi kan inte utesluta problem i routern.

1) Vad är det för router du har?
2) Har routern några säkerhetsinställningar aktiverade, vilka?
3) Har du provat nollställa routern?

Visst kan det vara något udda problem med LoggerSoft och Logger 2020 som visar sig i just din miljö. Men den version av LoggerSoft du kör har funnits i fyra år, och kommunikationen har sett exakt likadan ut i över tio år. Så skulle där finnas något allmänt problem skulle många ha sagt till vid det här laget. Jag mejlar dig version 1.0.0.8 som är från 2011, den äldsta som fungerar med Windows 10, så kan du testa den.

Att flytta inställningar mellan XP och Windows 10 är trixigt eftersom de inte ligger på samma ställe. Men om du klickar manualer i övre högre hörnet här och sen Loggersoft så hittar du rubrik/tråd om flytt av LoggerSoft mellan datorer.

4) Vad har du för givare anslutna till Logger 2020 förresten?
Loggat

Läs igenom manualen och sök efter svar i forumet innan du frågar. Ställ dina frågor i forumet, vi ger ej personlig support. Obs! Regel 2: dålig stämning = avstängning, i detta forum är vi hjälpsamma och trevliga!
Sidor: 1 [2]
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!