E-logger | Manualer | Forum
Loggerforum - supportforum
2018-06-21 14:04 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Forum   Hjälp Sök Logga in Registrera  
Sidor: [1]
  Skriv ut  
Författare Ämne: Stapeldiagram funkar inte  (läst 241 gånger)
puffarius
Medlem

Antal inlägg: 20


Visa profil
« skrivet: 2018-02-16 09:05 »

Hej
Jag försöker få till stapeldiagram över elförbrukning utifrån huvudmätarens värden, men det händer inget när jag klickar på ny graf. Jag får bara en tom bild. Ingår inte tjänsten i mitt abonnemang? Va?


Loggat
Andreas
Administrator
*****
Antal inlägg: 2778


Visa profil
« Svara #1 skrivet: 2018-02-16 18:44 »

Hej! Jodå visst skall stapeldiagram ingå om du kan välja det i menyn. Men svårt säga vad som är fel utan att veta exakt vilka alternativ du valt, så kan du beskriva vad du väljer i alla fält innan du klickar "Ny graf"?

¤ Typ =
¤ Grupp(^) eller kanal =
¤ Startid =
¤ Tidsrymd =
Loggat

Läs igenom manualen och sök efter svar i forumet innan du frågar. Ställ dina frågor i forumet, vi ger ej personlig support. Obs! Regel 2: dålig stämning = avstängning, i detta forum är vi hjälpsamma och trevliga!
Nisse1001
Medlem

Antal inlägg: 4


Visa profil
« Svara #2 skrivet: 2018-06-13 17:51 »

Jag kan inte heller få bild på något stapel diagram på min iPad. Har provat med både grupp och enskild kanal.
Starttid =0
Tidsrymd = 7 dagar tillbaka
Något jag missat?
Loggat
Sidor: [1]
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!