Loggerforum - supportforum

E-logger®, Logger 2020, Logger 3030, Logger 1010 & LoggerSoft => LoggerSoft => Ämnet startat av: Thomas72 skrivet 2012-09-17 18:30



Titel: Köra LoggerSoft på en surfplatta?
Skrivet av: Thomas72 skrivet 2012-09-17 18:30
Kan man köra LoggerSoft på en surfplatta? Jag funderar på att köpa mig en surfplatta som ska vara igång dygnet runt och som ska sitta på väggen när jag inte använder den. Kan man på något sätt köra LoggerSoft på den? Jag gissar att det inte går med Android, men kanske om man använder Windows?  ::)


Titel: SV: Köra LoggerSoft på en surfplatta?
Skrivet av: Rickard skrivet 2012-09-17 21:36
Har faktiskt aldrig provat det på en surfplatta med Windows, men webbtjänsten kan ju nås med alla surfplattor.
Detta är också en av anledningarna till att vi fokuserar på webbtjänsten, att göra LoggerSoft kompatibelt med alla olika operativsystem, både stationära och mobila blir helt enkelt för dyrt.


Titel: SV: Köra LoggerSoft på en surfplatta?
Skrivet av: Andreas skrivet 2012-09-18 12:14
Kan man köra LoggerSoft på en surfplatta?

LoggerSoft kräver "vanliga" windows. Det kan kanske gå att köra LoggerSoft på en x86-surfplatta med "vanliga" windows. Fast risken är att det går ganska segt. Det går inte att köra LoggerSoft på en arm-surfplatta med Windows RT (woa) eller androidplatta eller ipad. I alla fall så länge det inte finns någon windowsemulator för dessa plattformar (vilket inte är det lättaste att ta fram).

Har faktiskt aldrig provat det på en surfplatta med Windows, men webbtjänsten kan ju nås med alla surfplattor.

Webbtjänsten fungerar inget vidare för något som skall "sitta på väggen", då vill man ju ha kontinuerligt uppdatering. Så att köra LoggerSoft på en windowssurfplatta är bra tänkt.