E-logger | Manualer | Forum
Loggerforum - supportforum
2024-05-06 08:39 *
Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.

Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd
 
   Forum   Hjälp Sök Logga in Registrera  
Sidor: 1 [2]
  Skriv ut  
Författare Ämne: Specialräknare räknar för många tillslag  (läst 12838 gånger)
Andreas
Administrator
*****
Antal inlägg: 4053


Visa profil
« Svara #15 skrivet: 2012-07-20 10:33 »

Tyvärr är det inte så enkelt som att ställa en nivå. Problemet är att om effekterna för kompressor och patroner överlappar så går det inte att detektera vad det är som är igång. Ser dessutom att Ivt greenline HE C-9 heller inte uppfyller kraven på elpatroner eftersom där inte är två på 3 och 6 kW utan tre på 1,5, 3 och 6kW.

Men som sagt, du kan prova använda den generella specialräknaren för kompressorn, där kan du ställa in en min- och maxeffekt inom vilken tillslagstid räknas. Lite beroende på vilket effektintervall kompressorn arbetar inom och hur ofta patronerna körs kan det kanske bli ganska hyfsat.

Alternativet är att lägga in separat mätning på patroner och kompressor, då skulle det gå att göra en heltäckande funktion, men den vägen har vi inte valt eftersom det skulle kräva viss installation inuti själva pumpen, vilket förmodligen folk tvekar inför.
Loggat

Läs igenom manualen och sök efter svar i forumet innan du frågar. Ställ dina frågor i forumet, vi ger ej personlig support. Obs! Regel 2: dålig stämning = avstängning, i detta forum är vi hjälpsamma och trevliga!
Sidor: 1 [2]
  Skriv ut  
 
Gå till:  

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.21 | SMF © 2011, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!