Loggerforum - supportforum

E-logger®, Logger 2020, Logger 3030, Logger 1010 & LoggerSoft => Hjälp => Ämnet startat av: Ubee skrivet 2010-10-31 10:59



Titel: Kommandoläge
Skrivet av: Ubee skrivet 2010-10-31 10:59
Om loggern fastnar i uppstartsläge pga. något fel i internet-kommunikationen, verkar det inte gå att komma ur detta och få loggern i kommando-läge genom att trycka in kommando-knappen i 5s. Är enda sättet att komma runt detta att göra en total återställning? Skulle vilja kunna flytta loggern mellan olika nätanslutningar på ett enklare sätt än att göra om hela initieringen mot e-logger, men det verkar inte gå att göra så. Eller har jag missat något?


Titel: SV: Kommandoläge
Skrivet av: Andreas skrivet 2010-10-31 11:17
Om loggern fastnar i uppstartsläge pga. något fel i internet-kommunikationen, verkar det inte gå att komma ur detta och få loggern i kommando-läge genom att trycka in kommando-knappen i 5s.

Nej det går tyvärr inte att komma in i inställningsmenyn så länge du har internetfel. Men det går ju samtidigt inte heller att göra något åt felet i menyn?

Skulle vilja kunna flytta loggern mellan olika nätanslutningar på ett enklare sätt än att göra om hela initieringen mot e-logger, men det verkar inte gå att göra så.

Det borde bara vara att flytta loggern från en anslutning till en annan och starta om den. Vad får du för felmeddelande?